https://www.sothebysrealty.ro/wp/wp-content/uploads/2019/10/carpathian-estate-10.jpg

TUR VIDEO - Carpathian Estate

În Valea Buzăului, după un drum fermecător prin păduri de foioase, se deschide o priveliște neașteptată: Carpathian Estate, un domeniu conceput ca un micro-univers al relaxării și răsfățului suprem.
Locuința a fost construită între 2009-2011, după planurile arhitectului american Jim Ruscitto, specializat în design de locuințe contemporane folosind ca material principal buștenii.

Alura rustică a lemnului (pin românesc) și pietrei naturale (adusă din Alpii Francezi, Norvegia și Brazilia) este îmbinată în mod curajos cu elemente contemporane, generând o construcție cu adevărat originală.

Reședința principală de 1.200 mp cuprinde cinci spații de cazare, fiecare amenajat în mod diferit (3 camere duble cu baie en-suite și 2 apartamente), un dormitor matrimonial de 80 mp cu propriul șemineu, o zonă de zi cu două șeminee, bucătărie deschisă, spații de recreere, terase generoase și un SPA cu piscină de 22 m lungime, jacuzzi, saună și baie de aburi.

Domeniul mai cuprinde o fermă, două lacuri, o livadă tânără, 49 de hectare de pădure pe care sunt plantați stejari, cireși și lămâi, o grădină de legume, o seră și o plantație de căpșuni și zmeură. Apropierea de Dealul Mare face propice plantarea viței-de-vie.

Distribuie:

Articole similare

Proprietăți tradiționale, reconversii contemporane

Nov 22, 2023
Vezi postare

Case frumoase și arhitecții lor celebri

Oct 31, 2023
Vezi postare

Călătorie Transilvană

Oct 23, 2023
Vezi postare

Abonează-te la newsletterul nostru

Povești neștiute despre palate, conace, case istorice și luxul contemporan