https://www.sothebysrealty.ro/wp/wp-content/uploads/2020/01/Resort-de-vanzare-Prahova-domeniu-cu-piscina-gradina-loc-de-joaca-43.jpg

TUR VIDEO - Resortul de la liziera pădurii

Complexul dezvoltat pe o suprafață de peste 3 hectare, în cadrul domeniului Frânculești, la liziera pădurii, se află la 17 km de Ploiești, într-un peisaj de poveste. Pe acest domeniu, natura se dezvăluie în toată splendoarea ei, indiferent de anotimp.

Creat în armonie cu mediul înconjurător, pe înălțimea dealului de unde se desfășoară în fața ochilor o priveliște spectaculoasă spre vale și satele din jur, resortul este o adevărată oază de liniște.

Dotat cu un restaurant, terase, cramă, piscină infinity iluminată noaptea, pool-bar, saună, teren de tenis cu instalație nocturnă, heleșteu, spații de joacă pentru copii, livadă cu pomi fructiferi și mini-fermă pentru animale, acest resort este locul perfect pentru multiple activități, de la relaxare perfectă în vacanțe cu prietenii sau familia, la evenimente corporate, ateliere sau tabere de creație.

Spațiile de cazare se disting prin designul original – după conceptul boutique hotelurilor, fiecare încăpere fiind amenajată în mod diferit. Ca într-un „Ocol al Pământului în 7 camere”, cele mai fascinante culturi ale lumii se dezvăluie oaspeților în moduri inedite.

Mai multe fotografii și detalii sunt disponibile aici.

Distribuie:

Articole similare

Proprietăți tradiționale, reconversii contemporane

Nov 22, 2023
Vezi postare

Case frumoase și arhitecții lor celebri

Oct 31, 2023
Vezi postare

Călătorie Transilvană

Oct 23, 2023
Vezi postare

Abonează-te la newsletterul nostru

Povești neștiute despre palate, conace, case istorice și luxul contemporan