https://www.sothebysrealty.ro/wp/wp-content/uploads/2023/09/open-space2.jpg

Reședințe de familie de lux

Sep 14, 2023



Ce înseamnă acasă? O întrebare banală care găsește în portofoliul Sotheby’s răspunsuri noi, nuanțate pentru fiecare tip de locuire.

Pentru unii este locul unde își încarcă bateriile și-și găsesc motivația pentru bătăliile de a doua zi. E nevoie de liniște? E utilă o oază de verde izolator, care să țină tumultul departe și să permită creierului oxigenare și sufletului răgaz? Sau poate distanță ca lucrurile să se vadă în perspectivă?



Penthouse-statement cu terasă panoramică deasupra pădurii



Acasă poate necesită înălțime, ca să te ridici deasupra tuturor micilor deranjuri, marilor frustrări, banalelor probleme de zi cu zi. Un penthouse în Pipera dă verticalitate ca să-ți găsești compasul și are design interior care să îți susțină viziunea.



This image has an empty alt attribute; its file name is living2-2-1024x758.jpg



This image has an empty alt attribute; its file name is office1-1024x679.jpg



Văzut de sus, de la etajele 10-11, Bucureștiul se vede modern și vibrant căci pierzând zgomotul el își păstrează energia.





This image has an empty alt attribute; its file name is view-1024x768.jpg



Apartamentul face parte dintr-un complex rezidențial tip gated community, cu pază 24/ 24 și parcare subterană; atracția principală sunt terasele - 191 mp ce înconjoara locuința la 360 grade. Se poate face plajă, se văd Carpații în diminețile senine, se stă la un pahar de vin și un apus peste oraș - experiențe unicat pentru unii, acasă de zi cu zi pentru familia care-i va da viață acestei proprietăți deosebite.



This image has an empty alt attribute; its file name is dining-1-3-1024x596.jpg



This image has an empty alt attribute; its file name is seara-2-1024x768.jpg





Casă cochetă în zona centrală Oradea



În Oradea acasă poate fi o locuință pe pământ, cu rădăcini care să-i ancoreze pe tinerii abia plecați din casă părintească. La fel de bine, pentru părinții rămași cu o casă prea mare și prea goală când și-au luat copiii zborul, această casă cochetă este o soluție excelentă de downsizing.



This image has an empty alt attribute; its file name is open-space2-1024x682.jpg



This image has an empty alt attribute; its file name is bucatarie-1024x682.jpg



Având ceva vechime dar frumos refacută, în prezent este o casă unde soarele surâde imediat ce intri pe ușă, pe fundalul unui albastrul provensal.



This image has an empty alt attribute; its file name is bucatarie-3-1024x682.jpg



This image has an empty alt attribute; its file name is afara-2-1024x682.jpg



În plus, locuința este configurată smart având integrat un sistem de control centralizat pentru dotări precum jaluzelele electrice, iluminatul interior și exterior, pergola retractabilă a terasei sau diverse prize.



Smart-home cu panoramă superbă în Alba Iulia



Vila aceasta din Alba Iulia are o panoramă spectaculoasă, fiind poziționată pe o colină blândă, cu diferențe mici de nivel inteligent exploatate pentru a vedea până departe, peste terenurile geometric parcelate din vale.



This image has an empty alt attribute; its file name is DJI_0060-2-1024x683.jpg



This image has an empty alt attribute; its file name is DJI_0070-2-1024x683.jpg



E departe de zgomot, dar aproape de acțiunea orașului. E configurată smart ca să dea cât mai puțină bătaie de cap familiei - apa de ploaie este colectată pentru irigații, accesul, temperatura, umiditatea și iluminatul sunt controlate, draperiile motorizate și multe zone din casă sunt sonorizate independent.



This image has an empty alt attribute; its file name is DSCF9687-682x1024.jpg



This image has an empty alt attribute; its file name is XT4B9725-2-1024x682.jpg



La interior spațiile sunt ample, luminoase și mobilate minimalist pentru a lăsa să circule aerul, lumina și gândurile bune; șemineul promite căldură și magia lemnului ce trosnește vesel. În pod este amenajat spațiu pentru o bibliotecă, iar la subsol pentru cinema.



Penthouse cu 7 camere și cele mai multe terase din Brașov



Dacă acasă e lumina aceea pe care o radiază familia ce sărbătorește o tranzacție reușită după atâtea nopți nedormite, dar și întunericul care înghite frustarea unui proiect ce stagnează, atunci acest penthouse din Brașov este adresa.



This image has an empty alt attribute; its file name is DSCF6049-1024x682.jpg



This image has an empty alt attribute; its file name is DSCF6061-2-1024x682.jpg



Totul se întâmplă aici sub privirea și cu privirea la Tampa - cele cinci terase de la dormitoare și în special un rooftop de 128mp cu panorama 360 grade oferă priveliști unice, greu de egalat.



This image has an empty alt attribute; its file name is DSCF6040-1024x682.jpg



This image has an empty alt attribute; its file name is DJI_0571-2-1024x683.jpg



Penthouse-ul este generos ca spațiu, cu cinci dormitoare pentru o familie mare; el poate funcționa și ca două apartamente separate, pe două niveluri, oferind, de exemplu, copiilor o relativă autonomie.



Lux și confort contemporan in Nordul Bucureștiului



Nu promovăm filosofia feng shui dar se zice că e bine să ai pe lângă casă o apă care să spele cele rele, să se adune cele bune. Dacă e așa, avem o vilă numai bună într-un complex rezidențial cu acces privat poziționat pe malul lacului Grivița, în zona de nord a Bucureștiului.



This image has an empty alt attribute; its file name is TIP-D_CURTE-01_4K-3-1024x1024.jpg



This image has an empty alt attribute; its file name is TIP-D_CURTE-02_4K-3-1024x1024.jpg



Este nu doar o construcție modernă ca design ci și o casă inteligență, având costuri de utilizare reduse căci are pompă de căldură care asigură atât încălzirea cât și răcirea locuințelor, panouri solare care asigură necesarul de apă caldă, și e pregătita pentru instalarea de panouri fotovoltaice.



This image has an empty alt attribute; its file name is TIP-D_STRADA-01_4K-1024x1024.jpeg



Cu 4 locuri de parcare, 4 dormitoare și terase frumoase vila așteaptă o familie dinamică căreia să îi ofere beneficiile unei locuiri moderne.



Autor: Adriana Sohodoleanu

Distribuie:

Articole similare

Proprietăți tradiționale, reconversii contemporane

Nov 22, 2023
Vezi postare

Case frumoase și arhitecții lor celebri

Oct 31, 2023
Vezi postare

Călătorie Transilvană

Oct 23, 2023
Vezi postare

Abonează-te la newsletterul nostru

Povești neștiute despre palate, conace, case istorice și luxul contemporan